Sunny Bachata Week JUN 27 AT 2 PM UTC+03 – JUL 4 AT 12 PM UTC+03


 

🔊🔊🔊❗️❗️❗️Скъпи приятели❗️❗️❗️🔊🔊🔊
Една нова наша мечта е на път да се сбъдне❗️ Тя се нарича Sunny Bachata Week. Лятото ще е в разгара си, мотото ще е „BAILA CONMIGO“💃, а мястото - петзвездно⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️❗️ 7(седем) нощни партита, 6 (шест) дневни фиести на плажа, над 26 уъркшопа с най-добрите инструктори от цял свят❗️❗️ И не само: без шоу програми вечер, за да имате възможност да танцувате соушъл с Кике&Нахир, Луис&Андреа, Марсело&Белен и другите звезди до зори, те ще са тук за вас❗️ Защото мотото на седмицата е „BAILA CONMIGO“. А храната….ммм….ще трябва доста да се потрудите на дансинга. Иначе, освен прекрасните спомени, ще отнесете вкъщи и някое излишно килце.🙂
🗓📌❗️Дати: 27 Юни -04 Юли 2021
📍‼️🔝Място: Лайтхаус Голф & Спа Комплекс, Балчик, България http://www.lighthousegolfresort.com/
Артисти:
Kike&Nahir(Spain&Argentina)
Luis&Andrea(Spain)
Marcelo&Belen(Argentina)
Seo Fernandez&Marta Mazzareto(Cuba&Italy)
Marta Ferreras(Spain)
Janis&Zoe(Germany)
Florin&Tymeea(Romania)
Marius&Elena(Romania)
И други….

💣💣💣
DJ:
El Vector(Bulgaria)
Dorin Mocanu(Romania)
А сега, нека да си направим сметката 🙂. Но първо ще обясним, защото този път е малко по-сложно 🙂 . Предлагаме три пакета:
Пакет №1 – от неделя до вторник включително (включва три нощни партита, две дневни партита на плажа, класове с Marcelo&Belen, Kike&Nahir, Luis&Andrea и др.)
Пакет №2 – от сряда до четвъртък включително (включва две нощни партита, две дневни партита на плажа, класове със Seo Fernandez&Marta Mazzareto, Kike&Nahir, Luis&Andrea, MartaFerreras и др.)
Пакет №3 – от петък до събота включително (включва две нощни партита, две дневни партита на плажа, bootcamps с Marta Ferreras, Janis&Zoe)
💲💲💲Цени:💲💲💲:
FULL-PASS за един пакет:
🥇- Хитър бачатеро // до 5-ти март 2021 55 €
🥈- Готин бачатеро // до 5-ти май 2021 60 €
🥈- Бачатеро баровец // След 5-ти май 2021 65 €
‼️‼️❗️‼️‼️ВАЖНО:‼️❗️‼️
Всеки участник в Sunny Bachata Week получава 10 € отстъпка при закупени два пакета и още 20 € при покупка на всичките три пакета.
‼️‼️❗️‼️‼️ВАЖНО:‼️❗️‼️
Участниците в Sunny Bachata Week могат да резервират нощувките си при нас. Цената на нощувката е 36 € на човек в двойна стая с включена закуска. Навременната резервация е силно препоръчителна, тъй като количеството на блокираните за ивента стаи е ограничено.
‼️‼️❗️‼️‼️ВАЖНО:‼️❗️‼️
Билети ще могат да се закупят директно от нас.
‼️‼️❗️‼️‼️ВАЖНО:‼️❗️‼️
Считаме за важно да декларираме, че парите на участниците са гарантирани на 100% и в случай на законова забрана ще бъдат изцяло възстановени. Същевременно сме на мнение, че вероятността за такъв сценарий е по-скоро теоретична.

Няма коментари:

Copyright © 2018-2021 Salsa Spirit Dance Organization