За нас


Добре дошли! Ние сме Пресиян и Мария Кръстеви (основни инструктори) и Даниел и Ния Лалеви (помощник-инструктори). Ние обичаме да танцуваме и да се забавляваме! Обичаме да се учим и развиваме и да се запознаваме с нови хора.

Пресиян Кръстев е класиран сред 10-те най-добри в света на Световното салса първенство в Сан Марино, където е поканен да представи България през 2004г. 

Печели 1-во място във Второто национално съзтезание-категория Професионалист.  Неговият танцов „живот” започва със спортни танци, а салса тренира от 2002 г.


През годините партньорки на Преси са били Дарина Василева, с която Преси печели националното съзтезание през 2004 г; Ани Кръстева (Salsafans), Лора Василева (Salsafans); Димитринка Мазгалова (Salsa Spirit Dance Studio) и Силвия Лазарова. Помощник- инструктори към школата още бяха Дарин Шумков и Елица Бакалова, които преподаваха във втората зала в периода 2017-2019г. От 2016г. Мими Кръстева е официална партньорка на Пресиян, с която участват във фестивали, хореографии и салса събития.

През 2017г. пристигат в залата едни прекрасни млади тийн попълнения- Ния и Даниел. Талантът и желанието им да танцуват са водещи и мотивиращи за тях. Сега Даниел и Ния са едно прекрасно попълнение към тийма на Салса Спирит и участват в редица салса хореографии.

Заповядайте и се присъединете към на нашето салса семейство. Ще се забавляваме, танцувайки салса!

Copyright © 2018-2021 Salsa Spirit Dance Organization