За нас


Добре дошли! Ние сме Пресиян Кръстев (Преси), Мария Кръстева (Мими) и Силви Михайлова и ще се погрижим за вашето добро настроение чрез интересни и забавни салса уроци. 
Основен инструктор в залата е Преси, с неговата невероятна партньорка Мими, а Силви ще ви известява за основните танцови събития, уроци, екскурзии и фестивали и всичко интересно, ново и вълнуващо, случващо се в света на латино танците и с нас.

Пресиян Кръстев е класиран сред 10-те най-добри в света на Световното салса първенство в Сан Марино, където е поканен да представи България през 2004г. 

Печели 1-во място във Второто национално съзтезание-категория Професионалист.  Неговият танцов „живот” започва със спортни танци, а салса тренира от 2002 г.


Преси напредва със завидно темпо и само след три години основава Salsafans Dance Studio. С участията си  в редица фестивали и конгреси става популярен в салса средите.

Музиката следва Преси навсякъде, той последователно завършва Музикално училище и Държавната музикална академия. Докато следва в Академията, той се насочва към латино музиката и латино бандите, но страстта му към танца го връща в обятията на салсата.

През годините партньорки на Преси са били Дарина Василева, с която Преси печели националното съзтезание през 2004 г; Ани Кръстева (Salsafans), Лора Василева (Salsafans); Димитринка Мазгалова (Salsa Spirit Dance Studio) и Силвия Лазарова.
За да бъде успешна и развиваща се една школа, трябва да има винаги нови и талантливи попълнения.

Затова искаме да ви представим нашите нови талантливи и позитивни помощник-инструктури: Елица Бакалова (Ели) и Дарин Шумков (Дарко). Те са много заразителни с ентусиазма и таланта си, Ели, танцуваща от дете, музикална и с невероятен стил и Дарко, танцуващ освен салса кизомба и още много други танци.

Двамата са невероятен екип и ще ви накарат да се забавлявате и да се научите да танцувате добре. Дарко и Ели преподават всеки понеделник и сряда от 20:30-21:30 ч. в танцово студио „Мушмула“.
Copyright © 2018-2019 Salsa Spirit Dance Organization