За насЗдравейте! Ние сме инструктурите от Салса Спирит! За тези от Вас, които ни се доверихте и танцувате при нас - Благодарим за доверието! А тези от Вас, които не ни познават, ето и малко информация за нас:

Здравейте! Аз съм Пресиян Кръстев и още от най-ранна детска възраст танцувам спортни танци. Освен танците от тогава започнах да се занимавам активно и с музика. През 2003 година завърших Музикалната академия в София специалност Тромпет. А през далечната 2000 година открих Латино танците! И от тогава  не съм спирал да ги танцувам. Удовлетворението и радостта от латино танците ме подтикнаха да се занимавам и професионално с тях. От 2002 година преподавам Латино танци в танцова школа. А през 2004 година с моята танцова партньорка спечелихме 1-во място в Националното състезание по Салса в България в категория Професионалисти. През същата година бяхме поканени и да участваме в Световното салса първенство в Сан Марино (Италия). Сред многото професионални двойки участващи в съзтезанието ние бяхме класирани сред 10-те най-добри двойки в света. В годините съм работил и с други професионални партньорки. От 2017 година моята танцова партньорка и съпруга е Мария Кръстева. С нея както и с нашите млади инструктори Ния и Дани Лалеви танцуваме и преподаваме екипно, като заедно участваме и в редица танцови фестивали, хореографии и салса събития.


Здравейте! Казвам се Мария и се занимавам с латино танци повече от 10години. Започнах да танцувам латино танци в Германия и така придобих интернационален танцов опит. От 2017г. танцувам в школата на Салса Спирит и партнирам на Пресиян в уроците и изготвянето на отборни хореографии. Заедно преподаваме и на редица танцови фестивали. 
В момента имам и друго приятно занимание - отглеждането на нашия син. 


Аз съм Дани и от много малък се интересувам от танци и танцувам. Тренирал съм и спортна акробатика 2 години. За мен танцът е изкуство на универсален език, който всеки човек интуитивно разбира. 
От 2016 година танцувам в SalsaSpirit и уверено мога да кажа че тук открих второто си семейство.


 
  Здравейте, аз съм Ния Лалева и танцувам салса и бачата от 10 години. Обожавам музиката на латино танците и искам предам тази емоция на всички хора. 
 Открих Salsa Spirit през 2017 и от тогава това е моето второ семейство. И накрая, но не на последно място:


Ние обичаме да се запознаваме и да танцуваме с нови хора! Всички са добре дошли в нашата школа и нашето танцово семейство.

Прекрасно е когато в залата идват хора, които имат желание и хъс за танците. Затова ние  насърчаваме нашите ученици да участват в нашите ученическите отборни латино хореографии. 

Искате ли и Вие да се присъедините към нас и да станете част от нашето танцово семейство? 


Copyright © 2018-2021 Salsa Spirit Dance Organization